RÓLUNKKia Di-Fer M6

Az M6 Kft. 1993-tól működik a Di-Fer csoport tagjaként, mint hivatalos Suzuki márkakereskedés és szerviz, 2004-től, megújult szalonban hivatalos Kia márkakereskedés és márkaszerviz. Mára, családias légkörben működő kereskedésünk a Suzuki és Kia gépkocsik teljes típusválasztékával várja kedves ügyfeleit korrekt, megbízható és minőségi szolgáltatásokkal, kedves, segítőkész és szakmailag jól felkészült kollégákkal. ISO 2000 minőségirányítási rendszer szerint működő szakszervizünk - folyamatosan gyári továbbképzésben résztvevő szakembereinkkel - várja Önöket. Jól felszerelt szervizünkben vállaljuk a gépjárművek rövid határidőn belüli és szakszerű javítását, műszaki vizsgáztatását, eredetvizsgálatát, illetve karosszéria javítását, melyben teljes körűen átvállaljuk Önöktől a biztosítási ügyintézést.

Cégünk alakulása óta változatlanul sikeres. Ezt elsősorban ügyfeleinknek köszönhetjük, akiknek igényeit igyekszünk teljes mértékben kielégíteni - és akik száma folyamatosan bővül. Célunk továbbra is a magán, és céges ügyfeleink igényeinek teljes körű kiszolgálása, egy jó hangulatú, barátságos légkörben, mert Nálunk Ön a legfontosabb!

Tisztelettel, German József ügyvezető és Tóth Zoltán cégvezető

A Kia, mint márka
Az 1944-ben alapított Kia Motors Corporation - a lélekben fiatalok minőségi autóinak gyártója – Korea legrégibb járműgyártó vállalata. A márka kereskedői hálózata a világ 149 országára terjed ki. Az összes Kia modell gyártásánál nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, így a gyártói garancia 7 év. A legfejlettebb gyártási technológiák alkalmazásának köszönhetően a Kia annyira biztos a modellek tartósságában és csúcsminőségében, hogy a piacon egyedülálló 7 évre, illetve 150 000 km-re szóló teljes körű garanciát vállal! A minden EU tagállamban, valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron érvényes garancia az európai autópiacon valaha kínált legjobb ajánlat!

A Kia Motors Europe
Kia Motors Europe a Kia Motors európai lányvállalata. Központja Németországban, Frankfurtban működik, kereskedelmi és szolgáltató tevékenysége 30 európai piacra terjed ki. A Kia ma, több mint 47 000 dolgozót foglalkoztat világszerte, éves árbevétele 39 milliárd dollár. A Kia az Australian Open hivatalos szponzora, és a FIFA hivatalos autószállítója.

A márka jelmondata, "a meglepetés erejével" kifejezi a cég elhivatottságát a új tapasztalatok és izgalmak megismerése a világgal való megismertetése iránt, valamint termékeinek elvárásokon messze túlmutató teljesítményét. A Kia, látva az iszonyatos tempójú technikai és technológiai fejlődést a jövőbeni arra fog törekedni, hogy a „Meglepetés erejével” elkápráztassa el a közönséget.
 

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

SZERVIZ VEVŐSZOLGÁLAT

Puppán István
Szervizvezető
+36 (23) 523-101
szerviz@kiaerdm6.hu

ALKATRÉSZ VEVŐSZOLGÁLAT

Bajnok Gábor
Raktárvezető
+36 (23) 523-101
alkatresz@kiaerdm6.hu