KIA CEE’D KOMBI

CEE’D KOMBI - KÉSZEN ÁLL AZ ÚJDONSÁGOKRA?

A Kia cee’d kombi sofőr-orientált utasterét úgy terveztük, hogy mindenkire hatást gyakoroljon. Az egyedülálló műszeregység kialakításakor a sofőrökre gondoltunk: minden könnyedén kezelhető.

Az új Kia cee’d kombi számára a sokoldalúság elsődleges szempont, amiről az okos helykihasználás gondoskodik: a padló alatti tárolók, az óriási csomagtér és rekeszek, az összecsukható ülések. Emellett számos kicsi, de annál hasznosabb kényelmi funkció, mint például a hosszirányú csomagtérrendező sínje, mely egyszerűbb tárolást és pakolást tesz lehetővé. Az összességében 1,642 literes csomagtér bármilyen kalandhoz elegendő.

Nem spóroltunk a Kia cee’d kombi biztonsági felszereltségén sem. A járműstabilitás-szabályozó rendszer (VSM) segítségére lesz, ha éles kanyarban vagy nedves úton kényszerül fékezni. Az elektromos fékerőelosztó (EBD) a megcsúszás elkerülésére szolgál. A vészfékrásegítő rendszer (BAS) felismeri, ha Ön vészfékezést hajt végre és azonnal segítségére siet. A menetstabilizáló elektronika (ESC) optimális erővel fékezi a kerekeket és mérsékli a motorteljesítményt, hogy fenntartsa az irányíthatóságot.

Vége azoknak az időknek, amikor az emelkedőn történő indítás visszagurulással kezdődött – hála a Kia visszagurulás-gátló rendszerének. Ezen felül, sávelhagyásra figyelmeztető rendszert szereltünk be, mely figyelmeztet, ha akaratlanul készül a sávelhagyásra. Azért, hogy dolgát még jobban megkönnyítsük, egy kényelmes intelligens parkolás segítő rendszert építettünk az autóba. Nem csak a megfelelő méretű parkolóhely megtalálásában segít, de nyugodtan átadhatja az irányítást, hogy az autó beparkoljon Ön helyett. Mi több, a holttér figyelő rendszer, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő, és a táblafelismerő segítségével mindig tudni fogja, hogy mi zajlik Ön körül.

Minden új Kia cee’d kombi modell kompatibilis TomTom eszközökkel rendelkezik, mellyel a megbízható navigációt a pontosság következő szintjére emeljük. A beépített WiFi-nek hála a cee’d navigációs rendszere képes kapcsolódni okostelefonjához, ezáltal folyamatosan naprakész lehet a friss forgalmi hírekről, a traffipax és a helyi információkról, illetve az időjárás előrejelzésről.

Minden Kia 7 évre vagy 150 000 kilométerre érvényes új autó-garanciában részesül (3 évig kilométer korlátozás nélkül).


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia cee’d kombi gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 4,2-6,5 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 109-149 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére