KIA CEE’D KOMBI GT LINE

SZÍNTISZTA SPORT, SZÍNTISZTA ADRENALIN. EZ A GT LINE.

Mutassa meg sportos oldalát a Kia cee’d kombi egyedülálló GT Line változatával. Minden egy sportos felfüggesztéssel kezdődik és egy döntéssel a GDI turbós benzinmotor (120 lóerő) vagy az 1.6 CRDi dízelmotor (110 vagy 136 lóerős) mellett. Válogasson ezen felül az GT Line felszereltséghez elérhető exkluzív funkciók teljes sorából és szerelje fel cee’djét sportos vezetési stílusának megfelelően. Csupán ennyi választja el a vágyakat az adrenalintól.

A Kia cee’d kombi GT Line sportos karakterét merész embereknek terveztük. A lökhárítók, a duplacsövű króm kipufogók, az oldalsó küszöböntvények és a LED-es hátsó lámpák, megkoronázva a csomagtérajtón elhelyezett exkluzív GT Line emblémával izgalmasan sportos megjelenést hoznak létre. Hogy tovább fokozzuk a sportosságot, megújult, 17 colos könnyűfém felniket adunk az autóhoz. A GT életérzést hordozza magában, amit Ön is megszerezhet magának.

A Kia cee’d kombi GT Line kiadás sportos beltere passzol merész külsejéhez és bámulatos teljesítményéhez. Az exkluzív GT Line kiadást díszítő varrások sportos hangulatot teremtenek az utastérben, és ezt csak tovább fokozza egyrészt a bőrkormány, ami szinte könyörög, hogy megragadja, másrészt a könnyűfém gázpedál, mely csak arra vár, hogy rátaposson. Színtiszta sport, színtiszta adrenalin. Ez a GT Line.

A Kia cee’d kombi bizonyítva kiemelkedő biztonságát, ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia cee’d gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 3,7 – 6,0 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 105-145 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére