KIA CEE’D & PRO_CEE’D GT

CEE’D & PRO_CEE’D GT

Libabőr, nyughatatlanság és soha nem lankadó mosoly!

A pro_cee’d GT alapjaiban megegyezik a pro_ceed modellel, a cee’d GT a cee’d modellével, személyisége kompromisszumokat nem ismerően sportos.

Fedezze fel az új Kia cee’d GT-t és pro_cee’d GT-t, és a hozzá tartozó sportos, kupéra emlékeztető stílust, a legkorszerűbb technológiát, valamint a tökéletes kényelmi és biztonsági funkciókat.

A Kia cee’d GT és pro_cee’d GT– a vadonatúj LED-es hátsó lámpákkal – valódi közönség-kedvenc. Nem is beszélve a kifinomult belső térről, melyek együttesen gondoskodnak a dinamika és a kényelem tökéletes kombinációjáról.

A kulcsa mindennek a 204 lóerős 1.6 T-GDI turbómotor. 265 Nm forgatónyomatékra képes, melyet a kifinomult, hatsebességes kézi váltó továbbít, így mindössze 7,6 másodpercre van szüksége, hogy elérje a 100 kilométer/órát. Ha még több izgalomra vágyik, kapcsoljon GT módba és hallgassa, ahogy a hang-szimulátor feltüzelő hangzása betölti az utasteret. A maximális sebesség 230 km/h.

Nem spóroltunk a Kia cee’d GT és pro_cee’d GT biztonsági felszereltségén sem. A járműstabilitás-szabályozó rendszer (VSM) segítségére lesz, ha éles kanyarban vagy nedves úton kényszerül fékezni. Az elektromos fékerőelosztó (EBD) a megcsúszás elkerülésére szolgál. A vészfékrásegítő rendszer (BAS) felismeri, ha Ön vészfékezést hajt végre és azonnal segítségére siet. A menetstabilizáló elektronika (ESC) optimális erővel fékezi a kerekeket és mérsékli a motorteljesítményt, hogy fenntartsa az irányíthatóságot.

Minden új Kia cee’d GT és pro_cee’d GT modell kompatibilis TomTom eszközökkel rendelkezik, sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, holttér figyelő rendszerrel, hátsó keresztirányú forgalomfigyelővel, táblafelismerő funkcióval és visszagurulás-gátló rendszerrel felszerelt.

Felismeri, ha az intelligens kulcs a közelben van, így az autó nyitásához elég megnyomnia az ajtón található gombot, sőt, a motor is egy egyszerű gombnyomással indul.

A Kia cee’d GT és pro_cee’d GT karosszériáját teljes összeköttetésben álló merevítésekkel láttuk el. Ezen felül hat légzsák gondoskodik a védelemről – két első, két oldalsó, és két függönylégzsák. Kia cee’d GT-je és pro_cee’d GT-je minden oldalról védelmet biztosít vészhelyzet esetén.

Kíméletlen teszteken bizonyította megbízhatóságát és ellenállóságát, ezért piacvezető garanciális feltételekkel kínáljuk, akárcsak minden új Kia modellt. Minden Kia 7 évre vagy 150 000 kilométerre érvényes új autó-garanciában részesül (3 évig kilométer korlátozás nélkül).


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia cee’d és pro_cee’d GT gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 7,4 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 171 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére