KIA NIRO HYBRID

A HIBRID CROSSOVER, MELY ÁTLÉPI A HATÁROKATAz új Kia Niro hibrid technológiánk következő generációja. Az új platform és az 1.6 GDI motor, melyet kifejezetten a hibrid technológia alkalmazására fejlesztettünk, biztosítja a zökkenőmentes váltást, az optimális gyorsulást és az egyenletes teljesítmény-leadást a hibrid és az EV mód között. A megbízható és gazdaságos vezetés, valamint a crossover design modern stílusa adja a Kia Niro vonzerejét.

HIBRID MEGHAJTÁS: EGY ERŐTELJES AJÁNLAT

Fejlett hibrid meghajtás kifejezetten az új Kia Nirohoz tervezve: 1.6 literes GDI motor, lítium-ion polimer akkumulátor, 32 kW-os elektromos motor és hatsebességes duplakuplungos sebességváltó.* Környezetbarát működés és alacsony költségek, bizonyított megbízhatóság, biztonságí és kiváló vezetési élmény.
*A jármű hivatalosan még nem homologizált.


HIBRIDET MEGHAZUDTOLÓ CROSSOVER STÍLUS

A könnyen felismerhetően új Kia Niro stílusa a kompakt crossover praktikumát és esztétikumát ötvözi aerodinamikus karosszériával és gondosan megmunkált részletekkel. Az eredmény a ma kapható hibridek piacán teljesen újszerű design. A kompakt járművek formája és megjelenése áramvonalas arányokat, míg relatív széles nyomtávja stabilitást nyújt.


ANNYI HELY, AMENNYIRE SZÜKSÉGE VAN. OLYAN STÍLUS, AMILYENRE VÁGYIK.

Az utastér minden irányt tekintve tágas, a relatíve nagy tengelytávnak és a széles karosszériának köszönhetően. A modern belső design tovább növeli a térérzetet - köszönhetően a fehér műszerfalnak, a határozott vízszintes vonalaknak és az ergonomikus kialakításnak. Az új Kia Niro meghatározói a minőségi, puha tapintású anyagok. Az egytónusú kabin feketében és sötétszürkében, szövet, szövet és bőr, vagy eredeti bőr kárpittal kapható.


TECHNOLÓGIA, MELYRE SZÁMÍTHAT

A legújabb technológiák segítségével nagyobb biztonságban autózhat, mint valaha. Az Autonóm Vészfékrendszer, a Holttérfigyelő Rendszer, a Hátsó Keresztirányú Forgalomfigyelő, a Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer és az Intelligens Sebességtartó Automatika is mind ezt a célt szolgálja.

Az újgenerációs innovációk még több kényelmet és szórakozást nyújtanak, mint a 8 colos navigáció a Kia Online Szolgáltatásokkal, melyeket a TomTom és az Android Auto™ üzemeltet; a Vezetéknélküli Telefontöltés vagy a JBL Prémium Hangrendszer. 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


Autonóm Vészfékrendszer

Az Autonóm Vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek továbbra is egyeztetnie kell vezetői magatartását vezetési képességeivel, a jogi követelményekkel és az út, illetve forgalmi viszonyokkal. Az AEB nem arra készült, hogy autonóm módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a használati útmutatót.