KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

KIA NIRO PLUG-IN HYBRID TECHNOLÓGIA 100%-RA TÖLTVE

MAGASABB SZINTŰ HIBRID TELJESÍTMÉNY

A konnektorból is tölthető hibrid, vagyis a Plug-in Hybrid a sima hibrid hajtásláncnál tisztább üzemre alkalmas. A Kia Niro Plug-in Hybrid és a Kia Optima SW Plug-in Hybrid akkumulátorai sokkal nagyobbak a normál hibridekénél, így jóval hosszabb távon is képesek a tisztán elektromos működésre.
KÜLSŐ DESIGN - KÖRNYEZETBARÁT ÉS DIVATOS

Az új Kia Niro Plug-in Hybrid-en azonnal látszik, hogy különleges. A design kiemeli és hangsúlyozza a high-tech és a környezetbarát technológiákat; LED-es fényszórók, kék betétek, króm díszítések valamint 16" könnyűfém felnik teszik teljessé a képet.
EGYEDI BELSŐ TÉR

Fejezze ki egyéniségét az új Kia Niro Plug-in Hybrid belsejében is. Válassza az opcionális plug-in hybrid belső csomagot az egyedülálló, kéttónusú világosszürke és fekete design-nal, kék díszítéssel. Ne feledkezzen meg a választható bőrülésekről. Az új Kia Niro Plug-in Hybrid opcionális 7"-os supervision műszeregységén többek között az autó aktuális üzemmódjáról és az energiaáramlásról is visszajelzést kaphat. A műszerfalon lévő navigációs kijelző megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a vezetési stílust és a hatékonyságot, valamint akár a legközelebbi töltőállomást is megkeresi.

KERESE VADONATÚJ KIA NIRO PLUG-IN HYBRID MODELÜNKET FLOTTA AJÁNLATBAN IS!
4 ÉRV A KIA FLOTA MELLETT:
       - 7 év vagy 150.000 km teljes körű gyári garancia1
       - Kimagasló ár-érték arány
       - Alacsony üzemeltetési költségek
       - Korszerű és környezetbarát motorok

PLUG-IN HYBRID MEGHAJTÁS

KÉT SZÍV EGY TESTBEN - FEJLETT TECHNOLÓGIA
Fedezze fel a hatékonyság új szintjét és a megnövelt elektromos hatótávolságot. A benzines és elektromos motorokkal Ön tiszta lelkiismerettel, zavartalanul autózhat.
A 7 év Kia garancia1 az akkumulátorra is érvényes, így hosszú távú nyugalmat biztosít Önnek.
Teljesen elektromos üzemmódban 58 km elektromos hatótávolság, a hosszabb utakon vagy a városon kívül a benzinmotor is rendelkezésére áll.
Hatfokozatú duplakuplungos automata sebességváltó Eco és Sport móddal.
Az új Kia Niro Plug-in Hybrid szabadonfutás támogató rendszere jelzi, hogy mikor kell felengedni a gázpedált a kanyar előtt. A prediktív vezérlési technológia pedig érzékeli, hogy lejtőn vagy emelkedőn halad, és a maximális hatékonyság érdekében az útviszonyoknak megfelelően állítja be a vezetési módot.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS
(1) KIA 7-ÉV/150 000 KM ÚJ AUTÓ GARANCIA
"Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes.
(EGYÉB JELLEMZŐK)
7 ÉV TÉRKÉPFRISSÍTÉS
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen. A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra és gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató Navteq biztosít.

Clari Fi™ technológia
A JBL® hangrendszer Clari-Fi™ technológiát használ. A digitális adatok gyakran elvesznek, mikor MP3 formátumba tömörítik őket. A Clari-Fi™ technológia segít az elveszett magas/mély hangok korrigálásában és javítja a zene minőségét.

Android Auto™ és Apple CarPlay™
Az új Kia Niro Plug-in Hybrid Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.

Autonóm vészfékrendszer

Vezeték nélküli telefontöltő rendszer
A vezeték nélküli töltés kompatibilis a Qi technológiával rendelkező, vagy erre képes adaptert alkalmazó telefonokkal.