KIA OPTIMA

A VADONATÚJ OPTIMA - SIKERRE TERVEZVE

INNOVÍTAV DESIGN – MERÉSZ KÜLSŐ
Karizma és erőteljes vonalak; a vadonatúj Kia Optima magára vonja a tekinteteket, bármerre is jár. Álló helyzetben összetéveszthetetlen, köszönhetően a „tigrisorr” hűtőrácsának, az éles vonalainak és nyúlánk sziluettjének. Lenyűgöző megjelenése az utakon életre kel.

BELSŐ KÉNYELEM – DINAMIKUS ÉLETSTÍLUSHOZ IGAZÍTVA
Csúcsminőségű alapanyagok – Az előkelő atmoszférájú és tágas utastérben felsőkategóriás alapanyagok közé tartozó, kiváló minőségű, bőrrel kárpitozott ülések várják. A részletekre való odafigyelés a gondosan kiválasztott, puha érintésű anyagoktól a természetes színekig és az ízléses díszítőelemekig minden megmutatkozik. A minőség valóban érezhető. A hőfokra állítható fűtött ülések, valamint az első ülések szellőztető rendszere a levegő keringetésével garantálják a maximális kényelmet. Az Intelligens Csomagtartó Rendszerrel kéz nélkül nyithatja Optimája csomagtartóját.

DINAMIKUS VEZETÉS – SZÁMÍTHAT A HATÉKONYSÁGRA
Hatékony motorok – Válasszon az 1.7 CRDi, 141 lóerős dízelmotor, vagy a 2.0 CVVL, 163 lóerős benzinmotor közül. Mindkettő a teljesítmény és hatékonyság optimális egyensúlyát kínálja az élvezetes vezetés és az alacsonyabb széndioxid-kibocsátás érdekében.

CSÚCSTECHNOLÓGIAI TÁMOGATÁS
Adaptív bi-xenon fényszórók, távolsági fényszóró-asszisztens, intelligens parkolássegítő, panoráma monitor, beépített navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítéssel, vezeték nélküli töltés és még számos innovatív megoldás a vezető kényelmére.

ÚJÍTÁSOK BIZTONSÁGA SZOLGÁLATÁBAN
Holttér figyelő vizuális jelzéssel az oldalsó tükrökben, autonóm vészfékező rendszer segít az autó megállításában, napszakot és időjárást figyelő sebességkorlátozást jelző rendszer, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, 7 légzsák, megerősített, erősebb és biztonságosabb, ugyanakkor könnyebb karosszéria a biztonságért.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


Üzemanyag-fogyasztás (kombinált): 3,7 – 7,4 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 110-173 g/km. Minden üzemanyag fogyasztási adat az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletével összhangban elvégzett, hivatalosan jóváhagyott tesztekből származik, modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok nem tartalmaznak semmilyen garanciát az adott gépjármű valós üzemanyag-fogyasztását illetően.

7 év / 150.000 km garancia érvényes az EU tagállamokban + Norvégia, Svájc, Izland, Gibraltár területén. A képen látható autók illusztrációk.