KIA OPTIMA GT

IZGALOMRA SZÜLETETT

IZGALOMRA SZÜLETETT
Vannak sportos autók – és van a vadonatúj Optima GT. A GT minden irányból lenyűgöző: éles kontúrok, sportos vonzerő és egy sor csodálatos részlet – mint például a lenyűgöző küszöbtoldatok. A csomagot a 245 lóerős 2.0 T-GDi benzinmotor teszi teljessé – így találkozik az Optima GT-ben a komoly teljesítmény és a maximális kifinomultság.

KÉNYELEM
A maximális kényelemre tervezett és az újragondolt valósággal hívogatják a sofőrt. A legmodernebb szellőztetési és fűtési rendszerrel ellátott első ülések elektromosan állíthatók, melyeket beépített memóriával láttunk el, hogy tovább fokozzuk a vezetés élményét és a kényelmet.

DINAMIKUS VEZETÉS
Ki akar tűnni? Most figyeljen! A könnyen kezelhető, 245 lóerős 2.0 T- GDi motor nem fog csalódást okozni. Élvezze az elektronikus szabályozású felfüggesztést (ECS) és a közvetlenül a fogaslécre ható kormányrásegítésnek köszönhetően. Ha pedig tovább fokozná az élményt, váltson Sport módra. Így az élesebb kanyarokban is élvezheti az új Optima GT Adottságait.

GT TULAJDONSÁGOK
A Kia Optima GT éles kontúrjai és sportos megjelenése garantáltan mély benyomást tesz Önre. A 245 lőerős, 2,0 T-GDi motor mellett olyan feltűnő részletek, mint a stílusos légterelők és a merész megjelenésű lökhárítók teszik teljessé az élményt. A beltér sportosságát egyedi műszerfal, alumínium pedálok és sportos ülések adják.

Fedezze fel a DRIVE WISE technológiákat, a Kia vezetés- támogató technológiájának jövőjét. Az Intelligens Parkolást Segítő Rendszer (SPAS) szenzorokkal ismeri fel a megfelelő méretű parkolóhelyet, ahova szükség esetén be is parkol. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy szabályozza a sebességet és kezelje a pedálokat. A kijelzőre tekintve pedig 360 fokos kamerának köszönhetően láthatja, mi történik az autója körül.
Az Autonóm Vészfékrendszer veszély esetén automatikus fékezéssel segít a baleset elkerülésében, vagy mérsékelésében, ha emberi reakciót nem észlel. Az autó első lökhárítójára szerelt radar és a szélvédőre rögzített kamera együttesen figyel többek között az olyan potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok és más autók.
A sávtartó Asszisztens (LKAS) speciális jelzésekkel figyelmezteti Önt, és korrigálja is az Optima GT haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni a sávjából. Ha egy autó belép a holtterébe, a rendszer figyelmezteti Önt, ezzel elkerülve a baleseteket.
A hátsó keresztirányú forgalom felügyelete (RCTA) pedig figyeli a hátsó forgalmat, amikor parkolóhelyéről kitolat, segítve Önt a biztonságosabb vezetésben.
A vadonatúj Kia Optima Gt Intelligens sebességtartó automatikája (ASCC) még kényelmesebbé teszi a vezetést. A rendszer a sebességet módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű előtt.
A vadonatúj Optima GT-t széleskörű passzív biztonsági funkcióval láttuk el. Ütközés közben Önt és utasait 7 légzsák – köztük térdlégzsák- óvja. A megerősített karosszéria még sosem volt olyan biztonságos, könnyű és egyben erős, mint az új Optima GT-ben.
Élvezze a kábel-és csatlakozómentes akkumulátortöltést. A hátul utazók számára pedig USB csatlakozókat biztosítunk.
Az 590 wattos Harman/KardonTM prémium hangrendszer 8 hangszóróval. külső erősítővel és Clari FiTM zene minőség kiigazítással rendelkezik. Nagyszerű hang, bármerre járjon.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Carens gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 4,7 – 7,9 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 124-184 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére