KIA OPTIMA PHEV

AZ ÚJ KIA OPTIMA PHEV

PLUG-IN HYBRID DESIGN
Kidolgozott aerodinamikával, sportos vonalakkal és dinamikus méretekkel rendelkezik a vadonatúj Optima Plug-In Hybrid. Az Optima család új tagját nemcsak az autó elején elhelyezett kék eco elem teszi környezetbaráttá, hanem például a csökkentett energia felhasználású LED fényszórók is.

PÁRHUZAMOS HYBRID RENDSZER
Az új Kia Optima Plug-in Hybrid könnyedén vált a benzines és elektromos üzemmód között, de kombinálja is azokat.
A Regeneratív Fékrendszer az autó mozgási energiáját használja fel az akkumulátor töltéshez. A 220V-os csatlakozóval és a Type 2-es típusú kábellel pedig az otthoni töltés is gyors és kényelmes.

DINAMIKUS VEZETÉS
A vadonatúj Kia Optima Plug-in Hybrid-ben két világ találkozik. A 2.0 GDi motorral és az elektromos motorral ellátott modellünkben nagy kapacitású akkumulátorral szereltük be.
Élvezze a kombinált 205 lóerős teljesítményt és az összesen 980 kilométeres hatótávot!
Az Intelligens Parkolást segítő rendszer (SPAS) szenzorokkal ismeri fel a megfelelő méretű parkolóhelyet, ahova szükség esetén be is parkol. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy szabályozza a sebességet és kezelje a pedálokat.

AUTÓNOM VÉSZFÉKRENDSZER (AEB)
Az Autonóm Vészfékrendszer veszély esetén automatikus fékezéssel segít a baleset elkerülésében, vagy mérséklésében, ha emberi reakciót észlel. Az autó első lökhárítóra szerelt radar és a szélvédőre rögzített kamera együttesen figyeli többek között az olyan potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok és más autók.

MINDIG IRÁNYÍTÁSBAN
A Sávtartó Asszisztens (LKAS) speciális jelzésekkel figyelmezteti, és korrigálja is az Optima SW haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni sávjából.

MINDIG SZÁMÍTHAT RÁ
Ha egy autó belép a holtterébe, a rendszer figyelmezteti Önt, ezzel elkerülve a baleseteket. A Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet (RCAT) pedig figyeli a hátsó forgalmat, amikor parkolóhelyről kitolat, segítve önt a biztonságosabb vezetésben. A rendszer a sebességét módosítva állandó követési távolságot tart az előtte haladó jármű mögött.

PASSZÍV BIZTONSÁG
A vadonatúj Optima plug-in Hybrid-et széleskörű passzív biztonsági funkcióval láttunk el. Ütközés esetén Önt és utasait 7 légzsák- köztük térdlégzsák- óvja.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Carens gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 4,7 – 7,9 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 124-184 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére