VADONATÚJ KIA OPTIMA SW

Nyissa ki az ajtót és üljön be a stílus és a kényelem világába.

A Kia optima SW a 2015-ös SPORTSPACE koncepció inspirálta, mely egyben a KIA designjának új korát jelzi. Dinamikus oldalvonalaival , határozott vállaival és hosszú áramvonalas tetejével a vadonatúj Kia Optima SW után mindenki megfordul. Kétség sem fér hozzá, hogy a praktikum és a design tökéletes harmóniára talált az új Kia Optima SW-ben.
Az Optima SW-ben finom tapintású anyagok és jó minőségű bőr ülések fokozzák kényelmét. A tágas utastér színválasztéka és formavilága is a luxus érzetét kelti.

A vadonatúj Kia Optima SW 552 literes csomagterét a lehajtott hátsó ülésekkel akár 1686 literes csomagtéré alakíthatja. A padló alatt is praktikus rekeszeket talál. A csomagszínek felnyitásával rögzítheti a csomagok, a biztonsági elválasztó hálóval pedig még biztonságosabbá teheti a tárolást.
A 40:20:40 arányban osztott hátsó ülések pedig egy érintéssel síkba dönthetőek a még nagyobb csomagtér érdekében.

Az Optima SW fűthető és hűthető ülésében kényelembe helyezheti magát. Akár az egy- vagy két tónusú belteret, akár a szövet vagy bőr kárpitot kedveli jobban, a döntés az Öné.
A maximális kényelem pedig akkor is jár, ha tele van a keze! Az Intelligens csomagtérajtó automatikusan működésbe lép, amint érzékeli az intelligens kulcsot.

Válassza a 141 lóerő 1.7 CRDI dízel motorunkat, ha inkább a benzinmotort preferálja, akkor 163 lóerős CVVL motorban nem fog csalódni. Bármelyiket is válassza, a hatékonyság és a teljesítmény tökéletes lesz.
Válassza 7 sebességes duplakuplungos váltót, és élvezze a gördülékeny váltást. Pergősebb gyorsulás, hatékonyabb kezelés és üzemanyag felhasználás. Élvezze a sportosabb, izgalmasabb vezetést a Kia Optima SW-vel.
A 7 sebességes duplakuplungos felfüggesztés kombinálható az elektronikus szabályozású felfüggesztés működésével is, hogy a vezetés még élvezetesebb legyen.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


Autonóm Vészfékrendszer

Az Autonóm Vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek továbbra is egyeztetnie kell vezetői magatartását vezetési képességeivel, a jogi követelményekkel és az út, illetve forgalmi viszonyokkal. Az AEB nem arra készült, hogy autonóm módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a használati útmutatót