KIA OPTIMA SW GT

AZ ÚJ KIA OPTIMA SW GT

GT TULAJDONSÁGOK
A vadonatúj Kia Optima Gt-t arra terveztük, hogy lenyűgözze Önt, a 245 lóerős 2.0 T-GDi motorral.

VARIÁLHATÓ ÉS TÁGAS
Az 552 literes csomagtérben a tartozékok mellett a bevásárlás és a családi holmik is gond nélkül elférnek. Hajtsa le a hátsó üléseket, így csomagterét 1.686 literre bővítheti. Fedezze fel a maximális kényelmet, ami akkor is jár, ha az Ön keze tele van! Az intelligens csomagtérajtó automatikusan működésbe lép, amint érzékeli az Intelligens kulcsot.

DINAMIKUS VEZETÉS

SEGÍTSÉG A PARKOLÁSBAN
Az Intelligens Parkolást Segítő Rendszer (SPAS) szenzorokkal ismeri fel a megfelelő méretű parkolóhelyet, ahova szükség esetén be is parkol. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy szabályozza a sebességet és kezelje a pedálokat. A kijelzőre tekintve pedig a 360 fokos kamerának köszönhetően láthatja, mi történik az autója körül.

AUTONÓM VÉSZFÉKRENDSZER (AEB)
Az Autonóm vészfékrendszer veszély esetén automatikus fékezéssel segít a baleset elkerülésében, vagy mérséklésében, ha emberi reakciót nem észlel. Az autó első lökhárítójára szerelt radar és a szélvédőre rögzített kamera együttesen figyeli többök között az olyan potenciális veszélyeket, mint a gyalogosok és más autók.

MINDIG ÍRÁNYÍTÁSBAN
A Sávtartó Asszisztens (LKAS) speciális jelzésekkel figyelmezteti önt, és korrigálja is az Optima SW GT haladását, amennyiben autója jelzés nélkül kezd letérni sávjából. A műszerfalon sebességkorlátozást kijelző rendszer (SLIF) jelzi a sebességkorlátozásokat.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG
Ha egy autó belép a holttérbe, a rendszer figyelmezteti Önt, ezzel elkerülve a baleseteket. A Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet (RCTA) pedig figyeli a hátsó forgalmat, amikor parkolóhelyről kitolat, segítve Önt a biztonságosabb vezetésben.

PASSZÍV BIZTONSÁG
Ütközés esetén Önt és utasait 7 légzsák-köztük térdlégzsák- óvja. A megerősített karosszéria még sosem volt olyan biztonságos, könnyű és egyben erős, mint az új Optima SW GT-ben.

MOZGÁS KÖZBEN IS KAPCSOLATBAN
A Kia Online szolgáltatásokkal sosem marad le semmiről. A TomTom által üzemeltetett és az Android Auto TM és Apple CarPlay TM által támogatott szolgáltatás informálja az időjárásról, a közlekedésről és a sebességkorlátozásokról is, mindezt valós időben! ( A szolgáltatás aktiválása mobilinternet kapcsolat- képes okos telefont igényel) Emellett vezeték nélküli telefontöltés és nagyszerű hangzás is rendelkezésre áll.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Carens gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 4,7 – 7,9 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 124-184 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére