AZ ÚJ KIA OPTIMA SW PlUG-IN HYBRID

Sportos megjelenés. Okos megoldások.

MINDEN NÉZETBŐL INNOVATÍV
Egyedülálló belső
A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid tágas, kifinomult beltérrel kápráztatja el utasait. A központi kijelzőtől a fehér bőrülésekig minden részlet megnyugtatja, hogy minimális legyen a vezetés közben kialakuló stressz negatív hatásait.
Egyszerre sokoldalú és praktikus
440 literes csomagterébe kényelmesen bepakolhat. Helyezze el nagyobb csomagjait a 40:20:40 arányban osztott hátsó ülések lehajtásával keletkező 1574 literes raktérben, és tartsa helyükön a csomagrendező funkciók segítségével. Az sem gond, ha tele van a keze, az Intelligens Csomagtérajtó automatikusan kinyílik, ha az intelligens kulcs a közelben van.
Állandó kapcsolatban a világgal
Az új Kia Optima SW Plug-in Hybrid-ben elérhetőek az Android Auto™ és Apple CarPlay™ rendszerek, hogy Ön akkor is kapcsolatban álljon környezetével, ha az útra koncentrál.1 Legyen naprakész a TomTom® által üzemeltetett Kia Online Szolgáltatásokkal2, informálódjon a sebességkorlátozásokról, az időjárásról vagy a forgalomról a 8"-os kijelzőn.3,4 7 év ingyenes térképfrissítéssel.5

PLUG-IN HYBRID VEZETÉS
Kettő az egyben meghajtás. Fejlett plug-in hybrid technológia
A vadonatúj Kia Optima SW Plug-in Hybrid új típusú hatékonyságot és a hagyományosnál nagyobb hatótávolságot ígér. A motortérben lévő benzines és elektromos motorokkal a vezetés még környezetbarátabbá válik, így tiszta lelkiismerettel élvezheti az utazás minden pillanatát.
A Kiától már megszokott 7 éves, akkumulátorra is vonatkozó garancia teljes nyugalmat biztosít.8
Párhuzamos hibrid rendszer
Válasszon az elektromos és a benzines hajtás között, vagy használja a kettőt kombinálva. Könnyedén töltheti autóját a 220V-os otthoni csatlakozó vagy töltőállomások segítségével, míg a beépített Fékenergia Visszanyerő Rendszer a jármű mozgási energiáját kihasználva is tölti az akkumulátort.
Dinamikus vezetés
Az új Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybrid 2.0 GDi és elektromos motorjának köszönhetően összesen 205 lóerőt és 62 km-es elektromos hatótávolságot biztosít.
Supervision műszeregység
A műszeregység középső része az autó aktuális üzemmódjáról és az energia áramlásáról ad visszajelzést. A műszerfalon lévő navigációs kijelző pedig tájékoztatja az akkumlátor töltöttségéről, a vezetési stílusról és hatékonyságról is. Sőt a legközelebbi töltőállomást is megkeresheti.

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG
- Autonóm vészfékrendszer (AEB)
- Intelligens parkolássegítő rendszer (SPAS)
- Sávtartó asszisztens (LKAS)
- Adaptív tempomat (ASCC)
- Vezeték nélküli telefontöltés 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
(1) Android Auto™ és Apple CarPlay™
A Kia Optima SW PHEV mindezek mellett az első Kia modellek közé is tartozik, melyek tartalmazzák az 5.0 (Lollipop) vagy újabb Android telefonok által használható Android Auto™-t. Az Apple CarPlay™ elérhető 2016 végétől iPhone 5 és újabb készülékekre. Mindkét rendszer hangvezérlést alkalmaz és lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit és szemeit is az úton tarthassa.
(2) A Kia Online Szolgáltatások
A szolgáltatás 7 évig ingyenes, a navigáció első mobilhálózathoz történő csatlakozásától számítva.
(3) TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás
A legtöbb kormány és helyi hatóság egyetért abban, hogy a TomTom sebességmérés figyelő szolgáltatás a vezetést biztonságosabbá teszi. A TomTom megfelel a helyi jogszabályoknak, és ahol szükséges, adaptálja a gyakorlatát.
(5) 7 év térképfrissítés
Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen. A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató biztosít.
(6) Autonóm vészfékrendszer (AEB)
Az Autonóm vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie, a jogi következmények őt terhelik. Az AEB nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.
(7) Vezeték nélküli töltés
A Vezeték nélküli töltés Qi technológiával ellátott telefonokkal vagy adapterekkel kompatibilis.
(8) Kia 7 év / 150.000 km garancia
Érvényes az EU tagállamokban (+ Norvégia, Svájc, Izland, Gibraltár területén), helyi feltételek szerint.