A VADONATÚJ KIA PICANTO

A FIATALSÁG EREJÉVEL

A vadonatúj Kia Picanto, harmadik generációjához érve fiatalosabb és energikusabb karaktert hozott az A szegmensbe. Ugyanolyan kompakt, mint elődei, de határozottabb megjelenéssel, nagyobb helykínálattal és még több funkcióval rendelkezik. A Kia biztonsági technológiáival és infotainment rendszerivel felszerelt, stílusos, igényeire szabható és kényelmes Picanto-ra az autózás minden pillanatában számíthat.

Külső design - Merészebb, mint valaha
A vadonatúj Kia Picanto koreai és németországi design központjainkban lett kialakítva. Megjelenését stílusos, művészi vonalainak és a változatos színpalettának köszönheti, melyek vonzzák szemet és megdobogtatják a szívet. A meghosszabbított tengelytáv még határozottabb megjelenést ad az autónak, melyet tovább fokoz a vetítőlencsés fényszóró és a LED nappali menetfény.

Megújult beltér - Még több hely, még jobb stílus
Azonnal észrevehető, hogy kategóriájában jelen levő kompakt autóknál nagyobb beltérrel rendelkezik a vadonatúj Kia Picanto, mely elsősorban intelligens kialakításának köszönhető. Több hely a vezetőnek, több hely az utasoknak, és még több hely a csomagoknak. Kategóriájában elsőként az első középső könyöktámaszt tárolórekesszel is felszereltük, hogy ezzel is növeljük a tárolási kapacitást. A térérzetet tovább növeli a letisztult vonalú, elegáns műszerfal, melyet logikusan kialakított high-tech vezetési-, szórakoztató- és klíma panelekkel szereltünk fel. Hogy a vadonatúj Kia Picanto-t valóban a magáénak érezze, most még szélesebb belső szín- és kárpitválasztékkal ajánljuk figyelmébe.

Modern technológia a kényelemért
Az utastér központjában lévő, "lebegő" 7 colos érintőképernyős kijelző mindig lépéselőnyben tartja navigációs rendszerének köszönhetően. Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ lehetőségeinek köszönhetően kezét mindig a kormányon, szemét pedig az úton tarthatja. A tolatóradart kiegészítő tolatókamera dinamikus vonalakkal segíti a még könnyebb parkolásban. A vadonatúj Kia Picantoban a töltőkábelek sem lesznek útban, hiszen a Vezetéknélküli telefontöltővel kábelek nélkül töltheti merülő mobilját. Az olyan fejlett technológiák használatával pedig, mint például az Autonóm Vészfékrendszer, tovább növeljük az autózás biztonságát. 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Picanto gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 4,2-5,9 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 95-105 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére