KIA PRO_CEE’D

STÍLUS, AMIVEL NEM LEHET BETELNI

Ismerje meg az új, díjnyertes Kia pro_cee’det! Egy autó, melyet nem csak megszerezni, hanem vezetni is akar. A dinamikus sziluett és a merész hátsó LED fényszórók izgalmas formát hoznak létre, ami után az utcán is megfordulnak. És ez még csak a kezdet.

A Kia pro-cee’d beltere azonnal megragadja a figyelmet a számtalan, kiváló minőségű, aprólékosan kidolgozott részletnek köszönhetően.

Friss megjelenés egészen az autó elejét díszítő, jellegzetes Kia hűtőrácstól kezdve. Az új pro_cee’det újratervezett ködlámpák és egyedi, szűkülő oldalsó ablakok díszítik, az új, 17 colos könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően pedig meghódítja az utakat.

A prémium minőségű első HID Xenon fényszórók és LED-es nappali menetfény, valamint a hátsó LED lámpák gondoskodnak róla, hogy a Kia pro_cee’d minden szögből feltűnő legyen. Mindemellett ott a panoráma napfénytető, hogy mindig élvezhesse az élet napos oldalát.

Nem spóroltunk a Kia cee’d biztonsági felszereltségén sem. A járműstabilitás-szabályozó rendszer (VSM) segítségére lesz, ha éles kanyarban vagy nedves úton kényszerül fékezni. Az elektromos fékerőelosztó (EBD) a megcsúszás elkerülésére szolgál. A vészfékrásegítő rendszer (BAS) felismeri, ha Ön vészfékezést hajt végre és azonnal segítségére siet. A menetstabilizáló elektronika (ESC) optimális erővel fékezi a kerekeket és mérsékli a motorteljesítményt, hogy fenntartsa az irányíthatóságot.

Vége azoknak az időknek, amikor az emelkedőn történő indítás visszagurulással kezdődött – hála a Kia visszagurulás-gátló rendszerének. Ezen felül, sávelhagyásra figyelmeztető rendszert szereltünk be, mely figyelmeztet, ha akaratlanul készül a sávelhagyásra. Azért, hogy dolgát még jobban megkönnyítsük, egy kényelmes intelligens parkolás segítő rendszert építettünk az autóba. Nem csak a megfelelő méretű parkolóhely megtalálásában segít, de nyugodtan átadhatja az irányítást, hogy az autó beparkoljon Ön helyett. Mi több, a holttér figyelő rendszer, a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő, és a táblafelismerő segítségével mindig tudni fogja, hogy mi zajlik Ön körül.

Gondoskodtunk róla, hogy a legkényelmesebb vezetési élményt nyújtsuk Önnek.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia pro_cee’d gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 4,0-6,0 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 105-145 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére