KIA PRO CEE’D GT LINE

MERÉSZ EMBERNEK TERVEZVE

Mutassa meg sportos oldalát a Kia pro_cee’d egyedülálló GT Line változatával. Minden egy sportos felfüggesztéssel kezdődik és egy döntéssel a GDI turbós benzinmotor (120 LE) vagy az 1.6 CRDi dízelmotor (136 LE) mellett. Válogasson ezen felül a GT Line felszereltséghez elérhető exkluzív funkciók teljes sorából és szerelje fel pro_cee’djét sportos vezetési stílusának megfelelően. Csupán ennyi választja el a vágyakat az adrenalintól.

A Kia pro_cee’d GT Line kiadásának sportos beltere passzol merész külsejéhez és bámulatos teljesítményéhez. Az exkluzív GT Line változatot díszítő varrások sportos hangulatot teremtenek az utastérben, és ezt csak tovább fokozza egyrészt a bőrkormány, ami szinte könyörög, hogy megragadja, másrészt a könnyűfém gázpedál, mely csak arra vár, hogy rátaposson. Színtiszta sport, színtiszta adrenalin. Ez a pro_cee’d GT Line!

A pro_cee’d kíméletlen teszteken bizonyította megbízhatóságát és ellenállóságát, ezért piacvezető garanciális feltételekkel kínáljuk, akárcsak minden új Kia modellt. Minden Kia 7 évre vagy 150 000 kilométerre érvényes új autó-garanciában részesül (3 évig kilométer korlátozás nélkül).

A Kia pro_cee’d bizonyítva kiemelkedő biztonságát ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia cee’d gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 3,7 – 6,0 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 105-145 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére