KIA RIO

TEHETSÉGESEBB, MINT VALAHA

Ha szereted a Kia Riót, akkor a legújabb modelljét egyszerűen imádni fogod! Az egész világon annyira népszerű, hogy muszáj volt még tökéletesebbé tennünk - az új Kia Rio olyan vizuális átalakuláson ment keresztül, amelytől külső megjelenése még stílusosabb, az utastér még nagyszerűbb lett, kényelem és tágasság terén pedig kategórájának legjobbai közé emeli.

FRISS KÜLSŐ MEGJELENÉS
A Kia elnöke és főtervezője, Peter Schreyer irányítása alatt a Rio koreai tervezőcsapata a legfrissebb trendek szerint felfrissítette a Rio ‘tigrisorr hűtőrácsát', és az autót újratervezett első lökhárítóval és ködlámpákkal látta el. Három új könnyűfém keréktárcsa (15, 16 és 17 colos méretben rendelhető) teszi egyedivé a Rio friss, új stílusát. A külső átalakulást új hátsó lökhárító teszi teljessé.

TÖKÉLETESEBB BELSŐ
Az új Rio utasterében a műszerfal négy levegőnyílása krómdíszítést kapott, ami az áttervezett középkonzollal együtt tovább fokozza a vezetési élményt. A széria csúcsát képviselő EX modellváltozathoz már alapáron jár az új üléskárpit, ugyanakkor a Kia ennél a negyedik generációs modellfrissítésnél opcióként bevezette a szürke bőrkárpitot is. A Kia Rio legújabb modelljét további választható extrákkal is fel lehet dobni, mint például a 7 colos érintőképernyővel ellátott legújabb generációs műholdas navigáció és a DAB digitális audio rendszer (piacfüggő).

HATÉKONYSÁG A MOTORHÁZTETŐ ALATT
A felfrissített Kia Rio akár négyféle, igen takarékos erőforrásból álló motorválasztékkal kerül az európai piacokra. A 75-109 lóerő közötti teljesítményű motorok az első kerekeket hajtják meg öt- vagy hatfokozatú kézi, illetve négyfokozatú automata váltón keresztül. A megújult Rio választékban valamennyi motor megrendelhető a Kia opcionális, második generációs üzemanyag-takarékos ISG start-stop technológiájával is – a csomag része az automatikus start-stop rendszer, a fejlett generátorvezérlés, egy megerősített indítómotor és az alacsony gördülési ellenállású abroncsok.

 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Rio gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 3,6-6,3 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 94-147 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére