KIA RIO 2017

Az új Kia Rio 2017

Vetekedik a nagyokkal


Legyen részese egy kicsi, de annál nagyobb meglepetésnek.
Bemutatjuk az új Kia Rio-t! Egy kisméretű autó, mely tele van izgalmas részlettel és élménnyel. A lélegzetelállító megjelenéstől kezdve egészen az innovatív funkciókig, a vadonatúj Kia Rio tökéletes társa lesz a mindennapi városi életben.
Nézze meg a saját szemével, és próbálja ki az elsők között!

Ne érje be kevesebbel


Külső design
Merész, új külsejének köszönhetően mindenki megfordul utána az utcán, és készen áll rá, hogy az utakat kifutóvá változtassa.

Dinamizmus
A környezettől azt kapjuk vissza, amit adunk, ezért arra törekedtünk, hogy jól bánjunk vele. A vadonatúj Kia Rio környezetbarát 1.0 T-GDI motorral érkezik.

Belső design
A külsőségek mellett a belső is számít. A vadonatúj Kia Rióban elegendő hely várja Önt, barátait és családját is. De nem csupán egy tágas városi autóról van szó. Az alumínium pedálokkal és a bőr kormánnyal emlékeztetjük Önt, hogy a középpontban még mindig a vezetés áll.

Innováció tökéletesítve


Intelligens kapcsolódás
Tudjuk, hogy van három dolog, amit minden sofőr utál: útbaigazítást kérni, összecsomósodott kábeleket rendezni és olyan pici kijelzőt nézni vezetés közben, amihez nagyító kell. Ezeket a gyötrelmeket kiiktattuk az új Kia Rióból. A Kia Online szolgáltatások - melyeket a TomTom üzemeltet - minden úti célt kerülőutak nélkül segít elérni -, míg az Android Auto és az Apple Car Play vezeték nélküli kapcsolódást biztosít mobiltelefonja és az új Kia Rio között. A 8 colos érintőképernyő pedig semmilyen részletet nem rejt el a szeme elől.

Fűtött ülések és kormány
Egy hideg autó hasznos, ha nincs hűtőszekrénye, de valójában kellemetlen. Még jó, hogy a vadonatúj Kia Rio fűtött ülései és kormánya kényelmessé teszi az utazást.

Tolatókamera
A tolatás ugyanolyan élvezetes, mint az előre haladás. Főleg a vadonatúj Kia Rióban elhelyezett tolatókamera segítségével. Mindent látni fog, ami az autó mögött történik, és persze bemanőverezni is segít minden parkolóhelyre. Varázslatnak tűnik, de ez az okos Kia Rio.

Okos kulcs
A táska jó dolog, de többnyire tele van. Ami azt jelenti, hogy nehéz benne megtalálni bármit is. Különösen az autó kulcsait. Most képzelje el egy pillanatra, hogy nincs többé szüksége kulcsra ahhoz, hogy kinyissa és elindítsa vadonatúj Kia Rióját.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer
Senki sem tökéletes, és ez teljesen rendben is van. Mert a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer azonnal jelezni fogja, ha letér a sávjáról. Jó érzés egy ilyen funkciót tudni a fedélzeten, nem igaz?

Autonóm vészfékrendszer
Még egy megfontolt sofőr is hibázhat, ilyen az ember. De az új Kia Rio felkészül a hibákra. Az Autonóm Vészfékrendszer (4) segítségére siet a gyalogosokkal vagy más járművekkel történő potenciális ütközések esetén és még időben megállítja az autót. 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Rio gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 3,6-6,3 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 94-147 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére