KIA SORENTO

KIA SORENTO - KIFINOMULT, ÚJ DESIGN

Korábbi keményvonalas terepjáró stílusával némileg szakítva a Sorento kifinomult városi, országúti sportos szabadidő autóvá fejlődött, komoly terepjáró képességekkel és személyautós kényelemmel.

Akárcsak a Kia többi modelljére, az új Sorento-ra is érvényes a márka világelső 7 éves garanciája. Így nem meglepő, hogy a Sorento a legmagasabb szintű elvárások alapján készült a legjobb műszaki, szerkezeti és technológiai minőségben. Ez a különlegesen hosszú és a teljes autóra érvényes garancia szabadon átruházható, azaz az autó eladásakor a következő tulajdonos is élvezheti az általa nyújtott biztonságot. Mindez komolyan megnöveli a Sorento használtpiaci értékét, javítja értéktartását.

A Sorento karosszériája nagy arányban tartalmaz számítottan deformálódó úgynevezett mikroötvözött, nagy szilárdságú különleges acélokat. Ezek legfőbb előnye, hogy könnyűek, de erősek, használatukkal nem csak a karosszéria torziós merevsége javul, az ütközésbiztonság is jelentősen megnő. A könnyebb karosszéria lengéskényelmi és vezethetőségi szempontokból is komoly előnyökkel jár.

Segítőkész és inspiratív technológiák
Rádió + CD + MP3 + RDS + tolatókamera, Aux és iPod® csatlakozó, Kétzónás légkondicionáló, 7" TFT kijelző
ac
Tágas és bensőséges
A Sorento tágas utasterében különösen kényelmes helyet alakítottak ki a hátsó utasok számára. Az áttervezett felfüggesztésekkel és az ARCD lengéscsillapítókkal (advanced rebound control damper: szabályozott kirugózású lengéscsillapítók) kiválóak a menettulajdonságok és magas szintű a kényelem.

A kényelem esszenciája: szellőző első ülések és memóriás vezetőülés, ülésfűtés, panoráma napfénytető, adaptív fényszórók, holttér figyelő rendszer és sávelhagyásra figyelmeztető elektronika, parkolás segítő rendszer.

Éljen szabadabban!


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Sorento gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 6,5-7,4 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 155-177 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére