KIA SOUL

Díjnyertes design, nagyobb vezetési élmény, csúcstechnológia

Készen áll az indulásra
Fogtunk egy merész, díjnyertes formatervet, és előre küldtük, egyenesen a jövőbe! Az új Kia Soul kívül és belül egyaránt kifinomultabb, életvidámabb lett, sportos, izmos formavilágával, élvonalbeli technológiáival és még inkább magával ragadó menettulajdonságaival.

Friss, vagány és kifinomult
Kiforrott formavilága most még merészebb és könnyebben felismerhető, mint valaha - köszönhetően a szembetűnő kéttónusú fényezésnek, a SUV Csomag kínálta lehetőségeknek, a megújult hűtőmaszknak, a domborodó sárvédő íveknek, valamint határozott megjelenésének és különleges hátsó kialakításának. Amellett, hogy jól mutatnak, az önállító Xenon fényszórók* erős, éles fényt nyújtva gondoskodnak éjjel a megnövelt menetbiztonságról, míg a LED menetfények nappal világítják meg az utad. Fényerő tekintetében a függőleges állású hátsó LED lámpákra sem lehet panasz. Az új első lökhárító a robusztus, mégis kifinomult formatervezés ékes példája, a pompás magasfényű fekete fényezés pedig gondoskodik a megfelelő első benyomásokról.

Az újgenerációs panoráma napfényteteje, az íves dizájnelemek, 4 irányba állítható kormánykerék, a fűthető/hűthető ülések és a nagyobb belső tér nyújtotta luxus még élménytelibbé teszi az utazást. A nyolc hangszórón és a hatékony külső erősítőn túl egy fejlett tapintásérzékenységű, 8"-os LCD érintőkijelző gondoskodik a kényelmes kezelhetőségről. Az AUX, iPod, USB és Bluetooth felszereltségeknek köszönhetően könnyedén játszhatja le kedvenc zenéit mobil eszközeiről. A kormánykeréken kialakított intuitív kezelőfelület maximális kényelmet biztosít és csak a kisujját kell mozdítania. Kezelje a hifit, a tempomatot, a Bluetooth-kapcsolatot és a központi rendszert, vagy válasszon a Kia Soul három Flex Steer vezetési módja közül: Normál, Komfort és Sport.

Hét különböző könnyűfém kerékből álló választék áll rendelkezésére*. Mindegyik változat egyedi, a kéttónusú karosszéria változatok pedig garantáltan vonzzák a tekinteteket a nem hétköznapi Kia Soulra.

*opcionális


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Soul gyári adatok szerinti üzemanyag-fogyasztása vegyes használat esetén: 4,8-7,3 l/100 km, CO2 kibocsátás (kombinált): 125-176 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére