KIA SOUL EV

TÖLTSE FEL A LEKÉT - TÖLTSE FEL A SOULT

Itt az ideje, hogy megelőzze a korát. A jövő megérkezett, mégpedig stílusosan: az új Kia Soul EV 100 százalékban elektromos hajtású autó, jól használható hatótávolsággal és a Kia Soul egyedi arányain és karakterén alapuló, merész megjelenéssel. A Kia Soul EV azonban még ezen is túltesz exkluzív, kéttónusú fényezésével, LED-es nappali világításával, valamint szemet gyönyörködtető fényszóróival és hátsó lámpatesteivel. A Kia első teljesen elektromos, nulla helyi károsanyag-kibocsátással rendelkező személyautója. A Soul beírja magát az autóipar történelmébe. Ismerje meg az álmok erejét.

Gondolja újra az autóvezetés fogalmát!
Az autóvezetés műszaki körülményei talán megváltoztak a Soul EV fedélzetén, ám az élmény és az irányíthatóság érzése csorbítatlan maradt, vezető kiemelkedő teljesítménnyel és forgatónyomatékkal gazdálkodhat. A fürge Soul EV a kategória legjobb gyorsulását (0-ról 100 km/órára) kínálja és 145 km/órás végsebességet. A modell 212 kilométeres hatótávolsága* és zéró CO2-kibocsátása mindenkiben felébreszti az elköteleződést a környezetvédelem felé. A kezes vezethetőség, az alacsony tömegközéppont és a csendes működés stabil, összeszedett vezetési élményt garantál. Az utasok nagyra értékelik majd az autó kényelmét, míg a vezető a robbanékonyság új szintjeinek örülhet.
*Az új európai vezetési ciklus (NEDC) szerint, normál használatnál mért érték, mely külső tényezők függvényében változhat (pl. hőmérséklet, össztömeg, vezetési és töltési szokás stb.)

Gyorstöltés: 33 perc (50 kW / 80% töltöttségi állapot)
Normál töltés: Kevesebb, mint 5 óra (6,6kW / 100% töltöttségi állapot)

Az új KIA Soul a következő extrákkal rendelkezik: rádió, MP3, RDS, DAB, AVN 4.0, valamint tolatókamera. A jármű ezenkívül a MOBIS navigációs készülékhez tartozó navigációs térképpel is fel van szerelve, amelyet a KIA Járműgyár 7 éven keresztül, évente egyszer, összesen hat alkalommal díjmentesen frissít.

Tudta?
Annak érdekében, hogy a vezető érzékelhesse az autó sebességét, illetve a gyalogosok jobban hallják, hogy jármű közeledik, a Soul EV képes belsőégésű motor hangját hallatni.

 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


A grafikai elemek illusztrációként szolgálnak. A Kia Soul EV gyári adatok szerinti hatótávolsága (vegyes) 212 Km, energia fogyasztása vegyes használat esetén: 147 Wh/Km, CO2 kibocsátás (kombinált): 0 g/km, amely a 80/1268/EGK EU irányelvvel összhangban elvégzett, gyári tesztadatokból származik, a modellek közötti összehasonlítás céljából. A tesztadatok eltérhetnek a valós fogyasztási adatoktól.
7 év / 150.000 km teljes körű garancia: A garancia az EU tagállamokban valamint Norvégia, Svájc, Izland és Gibraltár területén érvényesek. A garancia konkrét részleteiről és feltételeiről érdeklődjön KIA márkakereskedésünkben.

vissza a tetejére