KIA SPORTAGE

A KIA BEMUTATJA: VADONATÚJ SPORTAGE!

A Kia elsőszámú SUV-ja vonzó, teljesen megújult belső és külső dizájnnal, számos innovatív technológiai megoldással és kiemelkedő minőséggel jelentkezik.
Európai tervezőcsapatunk célja a még lenyűgözőbb, még ragyogóbb Sportage megalkotása volt. Az új Kia Sportage tetőtől talpig előremutató és kifinomult - a jellegzetes dizájntól és az utastér minőségétől kezdve - mely magába foglalja a fejlett kényelmet, biztonságot és kapcsolódást - az új, továbbejlesztett motorokig és váltókig, melyek mind a hatékonyság és a teljesítmény növelését szolgálják. Ráadásul a Sportage már GT line felszereltséggel is elérhető lesz. Az alapmodell változatosságát megőrizve, azoknak terveztük, akik még sportosabb megjelenésre és vezetési élményre vágynak.

RAGYOGÓ KÜLSŐ DESIGN ÉS MAGAS MINŐSÉGŰ UTASTÉR
Nemcsak látni fogja a különbséget, hanem érezni is.
A jellegzetes külső kialakítás tiszteletet parancsoló profilt, dinamikus megjelenést, illetve merész első és hátsó designt kölcsönöz az autónak. A gondosan kialakított motorháztető a jellegzetes Kia hűtőráccsal összetéveszthetetlen sportosságot eredményez. A formás hátsó lámpák garantálják a kifinomult stílus. A puha érintésű alapanyagoknak, a csúcsminőségű kivitelezésnek és a részletekre fordított gondos figyelemnek köszönhetően a vadonatúj Kia Sportage utastere pont olyan kényelmes, ahogy azt elképzeli. A stílusos ülésektől az utastérben használt prémium minőségű anyagokig mindennel arra törekedtünk, hogy otthon érezze magát.

KÉNYELMI ÉS TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK, AMELYEKET IMÁDNI FOG!
Élvezze a technika legújabb vívmányait az új Kia Sportage-ben.
Az Intelligens Parkolássegítő Rendszer nemcsak segít az autó merőleges vagy párhuzamos parkolásában, de párhuzamos helyről még a kiállásnál is asszisztál a praktikus kimanőverező funkció bekapcsolásával.
Imádni fogja az Intelligens Csomagtartó Rendszert - különösen, amikor tele van a keze csomagokkal, hiszen lehetővé teszi a csomagtartó kéznélküli nyitását. Elég megközelítenie az autót, megállni az érzékelő zónában 3 másodpercig és a csomagtartó ajtaja automatikusan felnyílik.
Az új Kia Sportagenál különösen nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra. Az Autonóm Vészfékezési Rendszer érzékeli az előző járműveket és az előtte áthaladó gyalogosokat is. Szenzorok és egy kamera használatával feltérképezi az autók közelségét és sebességét, majd ha szükséges figyelmezteti a sofőrt egy esetleges ütközés veszélyére. Ha a sofőr nem reagál, a gépkocsi automatikusan fékezni kezd, hogy elkerülje vagy enyhítse az ütközést.

 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Tartozék katalógus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS
Felszereltség
v LETÖLTÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


(3) 7 évre szóló térképfrissítések: Kimagasló minőségbiztosításunk részeként minden új Kia autót, mely gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkezik és 6 ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, melynek köszönhetően navigációs rendszere mindig naprakész lesz. A program csak azokat az új Kia autókat foglalja magába, melyek 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra és gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkeznek. A szervíz pontokon a frissítés elvégzésére fordított időért munkadíj felszámítása előfordulhat. A 7 évre szóló térképfrissítés program 6 frissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a Navteq biztosít.