KIA SPORTAGE GT LINE

KIFEJEZETTEN SPORTOS ÉS STÍLUSOS

VÉGE AZ EGYHANGÚSÁGNAK ÉS A SZÜRKESÉGNEK!
Maximális sportosságra és stílusra vágyik? Ne is keresgéljen tovább, itt az új Kia Sportage GT line. Az összetéveszthetetlen formának és a lenyűgöző funkcióknak hála, igazán kitűnik a tömegből. Erőteljes és vagány; készen áll rá, hogy legmerészebb álmáig repítse.

Legyen erős, legyen dinamikus. A lenyűgöző megjelenésnek, a jégkocka stílusú LED-es ködlámpáknak, és látványos kétcsövű kipufogónak köszönhetően az új Kia Sportage GT line uralja az utakat. Ezt még tovább fokozzák a szatén króm berakások jellegzetes, sportos hatása és a dekoratív, 19 colos, matt ezüstszínű, mart felületű könnyűfém felnik, valamint a szabadon hagyott, kettős kipufogóvégek és az ezüstmetál védőlemez.

KÍVÜL-BELÜL SPORTOS
Muszáj kipróbálnia az új Sportage GT line-t, hogy higgyen nekünk. Képzelje el, hogy puha, valódi bőrüléseken ül a sportos utastérben, vagány fekete tető alatt. Képzelje el, ahogy a kezét a D alakú, egyenes aljú kormánykerékre helyezi, mely 3 küllővel és bőrborítással rendelkezik. Egyszerre fogja kényelmesnek és látványosnak találni a szürke öltésekkel varrt bőrüléseket, és a többi, puha tapintású részletet. Csak lépjen az alumínium pedálokra – és már indulhat is!

Átértelmezett hűtőrács - Most még izgalmasabb
Az új Kia Sportage újraértelmezte a védjegyévé vált és ünnepelt tigrisorr-hűtőrácsát. Magasfényű krómszegéllyel egészült ki, és már rácsos illetve ékes variánsban is kapható.


 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ


Autonóm Vészfékrendszer

Az Autonóm Vészfékrendszer (AEB) csupán támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek továbbra is egyeztetnie kell vezetői magatartását vezetési képességeivel, a jogi követelményekkel és az út, illetve forgalmi viszonyokkal. Az AEB nem arra készült, hogy autonóm módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a használati útmutatót