AZ ÚJ KIA STINGER

BEMUTATJUK A LENYŰGÖZŐ GRAN TURISMO-T!

UTAZÁS KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL
Ízig-vérig Gran Turismo – az új Kia Stingert az élményautózás és az exkluzív színvonalú utazások rajongóinak alkottuk meg. Vagány, mégis kifinomult külső. Tökéletesen megtervezett és csendes belső. Gyors, rugalmas és dinamikus mozgás. Ezek a jellemzők állnak a gran touring élmény középpontjában - amikor az utazás öröme mindennél fontosabb.


SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA
A történelem nagy Gran Turismo-inak nyomán tervezve és gyártva az új Kia Stinger egy valódi GT; teljesítmény és kifogástalan stílus találkozása, minden részletében tökéletes. A szenvedélyes dizájn sportos magabiztosságot sugall - a kecses orrtól az erőteljes farig. Mindezt úgy, hogy a hangulat és dinamika előtérbe került, mert ez a Gran Turismo meghatározója.

ERŐTELJES AJÁNLAT
Az új Kia Stinger lenyűgöző megjelenése hasonlóan lenyűgöző tartalmat rejt a motorháztető alatt. Szeretné érezni a magával ragadó erőt? A motorok adatai magukért beszélnek.

370 lóerős 3.3 T-GDI V6 - Végsebesség: 270 km/h.
Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra 5,1 másodperc (1)
255 lóerős 2.0 T-GDI
200 lóerős 2.2 CRDi

MINDEN AMI KELL, BÁRHOVÁ MÉSZ
Mérnökeink célja, hogy a vezető teljes elégedettséget és kontrollt érezzen a volánnál. Bármire is vágyik, mi gondoltunk rá. A páratlanul kényelmes belsőt csatlakozási lehetőségekkel, kényelmi-, információs- és szórakoztató szolgáltatásokkal szereltük fel. A vezető több módon is kapcsolatba léphet autójával, és minden pillanat újabb örömöket rejt, még a leghosszabb utakon is.


HIGH-TECH BIZTONSÁG HOSSZÚ UTAKRA
A Kia számára fontos a menetbiztonság. Ezért az új Stingert aktív DRIVE WISE(4) technológiákkal szereltük fel, amely a vezetőnek most még magasabb szintű segítséget nyújt. Előrejelez és reagál a változó útviszonyokra. Segít felismerni a potenciális veszélyeket, és ezáltal javítja az általános biztonságot.
 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

JOGI NYILATKOZAT


(1) Motor specifikáció

Minden itt megadott műszaki adat várt célszámokon alapul, de további fejlesztés és homologizáció függvénye. Minden adat változhat.

(2) Android Auto™ és Apple CarPlay™

Az új Kia Stinger Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető az új Kia Stingerben. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé téve a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.

(3) TomTom® Élő Szolgáltatások

A szolgáltatások 7 éven át ingyenesen vehetők igénybe, onnantól számítva, hogy a navigáció először csatlakozik a mobilhálózathoz.

(4) Drive Wise Technológiák

Az Drive Wise technológiák támogató rendszerek, így nem mentesítik a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie, és őt terhelik a jogi következmények. Az Drive Wise nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.

(5) Autonóm Vészfékrendszer

Az Autonóm Vészfékrendszer (AEBS) egy támogató rendszer, így nem mentesíti a sofőrt azon felelőssége alól, hogy a járművet mindig biztonságosan vezesse. A sofőrnek mindig a vezetői képességének, az út- illetve forgalmi viszonyoknak megfelelően kell vezetnie, és őt terhelik a jogi következmények. Az AEBS nem arra készült, hogy önálló módon vezesse az autót. További információkért olvassa el a kezelési kézikönyvet.


vissza a tetejére