ÚJ KIA STONIC

MERÉSZEBB FORMA. NEM HÉTKÖZNAPI TARTALOMMAL.

DESIGN - FORMA, AMIT MINDENKI MEGCSODÁL
Az új Kia Stonic értéket képvisel. Éles vonalai kontrasztban állnak letisztult dizájnjával, mégis harmóniát teremtenek a térben. Magabiztosan és tettre készen áll Ön mellett a kalandok során. Innovatív és kényelmi funkciókkal arra terveztük, hogy a városi forgalom stresszt okozó tényezőit ki tudja zárni, és vissza tudja adni a vezetés élményét. Fedezze fel a vadonatúj Kia Stonic erősségeit, és hajtson át a városon a legnagyobb nyugalommal!BELTÉR
Az utastér kialakítása tökéletes környezetet biztosít a kényelmes és biztonságos vezetéshez. A fejlett technológiáknak és a tágas beltérnek köszönhetően a vezető és az utasok számára is átlagon felüli élményt ad a vadonatúj Kia Stonic.ERŐTELJES AJÁNLAT - TECHNOLÓGIA, AMELY AZ ÖN KEZÉBE ADJA AZ IRÁNYÍTÁST

 


ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Bereczki Károly
Szalonvezető
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

ÚJ AUTÓ ÉRTÉKESÍTÉS

Nikolicza Renátó
Értékesítő
+36 (23) 523-101
kereskedes@kiaerdm6.hu

Galéria

 

ÁRLISTA, PROSPEKTUSOK ÉS ADATOK

Árlista
v LETÖLTÉS
Prospektus
v LETÖLTÉS
Műszaki adatok
v LETÖLTÉS

JOGI NYILATKOZAT


(1) Motor specifikáció

Minden itt megadott műszaki adat várt célszámokon alapul, de további fejlesztés és homologizáció függvénye. Minden adat változhat.
(2) D-ALAKÚ KORMÁNYKERÉK

A D-alakú kormánykerék csak a Bronz, Narancs, Szürke vagy Lime színcsomaggal választható.
(3) ANDROID AUTO™ ÉS APPLE CARPLAY™

Az új Kia Stonic Android Auto™ kompatibilis, úgy tervezve, hogy az 5.0-ás (Lollipop), vagy annál újabb Androiddal rendelkező készülékekkel működjön. Az Apple CarPlay™ iPhone 5 vagy annál újabb készülékekhez elérhető az új Kia Stonicban. Mindkét rendszer képes hangvezérlésre, így lehetővé teszi a sofőr számára, hogy kezeit a kormányon, szemét pedig mindig az úton tartsa. Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye, míg az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye.
(4) TOMTOM® ÉLŐ SZOLGÁLTATÁSOK

A szolgáltatások 7 éven át ingyenesen vehetők igénybe, onnantól számítva, hogy a navigáció először csatlakozik a mobilhálózathoz.
(5) KIA 7-ÉV/150 000 KM ÚJ AUTÓ GARANCIA

"Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes.
(6) 7 ÉV TÉRKÉPFRISSÍTÉS

Minden új Kia modellt, mely gyárilag beépített LG navigációs eszközzel rendelkezik, évente 1, összesen 6 alkalommal ingyenes térképfrissítéssel kínáljuk. Egyedülálló ajánlat, mely gondoskodik róla, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen.
A program csak azokat az új Kia modelleket foglalja magába, melyek 2013. február 28. után kerültek megvásárlásra és gyárilag beépített navigációs eszközzel rendelkeznek. A hét évre szóló térképfrissítés program hat térképfrissítést tartalmaz, hiszen a Kia járművek a legfrissebb elérhető térképpel kerülnek ki a gyárból. A navigációs rendszer garanciájára nincs hatással ez a program. A Kia nem vállal felelősséget a térképes adatok minőségéért, melyeket a térképes adatszolgáltató Navteq biztosít.
vissza a tetejére