MÁRKASZERVIZMIÉRT VÁLASSZON MÁRKASZERVIZT?

Megbízhatóság
A gyári előírásoknak és normáknak megfelelő, szigorúan ellenőrzött minőséget kap. Bármerre is jár autójával, biztos háttere van a használat teljes időtartamában.

Minőség
Márkaszervizünkben a javítást, a karbantartást a gyár által előírt műszerekkel, szerszámokkal és normaidővel végzi el az erre folyamatosan képzett és vizsgázott szakember. A javítók munkáját a gyári képviselet szigorúan ellenőrzi. Autója minősége ennek megfelelően az Ön által a vásárláskor elvárt szinten marad.

Szakértelem
A gyár megálmodta, megtervezte az autót és legyártotta. Elkészítette hozzá azt a technológiát, amivel az a legjobban javítható. Márkaszervizünk szerelőit folyamatos képzésben, oktatásban részesíti. Műhelyünk a legkorszerűbb és legjobban megfelelő műszerekkel és szerszámokkal rendelkezik.

Tapasztalat
Márkaszervizünk munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a márkáról. A régebbi és új modellek hibáit gyorsan és nagy biztonsággal állapítják meg és javítják ki a gyári norma szerint. Ebben ők a legjobbak.

Garancia
Márkaszervizünkben elvégzett minden munka és felhasznált eredeti gyári alkatrész pontosan dokumentált, így bármikor visszaellenőrizhető, számon kérhető. Az elvégzett munkára, és a beépített alkatrészekre garanciát adunk, értük felelősséget vállalunk. Autója eredeti gyári minősége és garanciája így folyamatosan fennáll. Mindig kap számlát!

Biztonság
Az autó veszélyes üzem. Nem mindegy, hogy autóját ki és milyen technológiával és alkatrészekkel javítja. A márkaszervizünkben javított autó tulajdonosának, utasainak és a többi közlekedőnek is biztonságot és nyugalmat jelent. Nem mindegy, hogy a fékút a zebra előtt vagy után ér véget.

Jogbiztonság
Személyi sérülést okozó baleset esetén nem mindegy az autó vezetőjének, hogy az okozott kárért, tragédiáért milyen mértékben terheli a felelősség. Márkaszervizünkben történt javítását számla, garancia és a nyilvántartás igazolja. Ha nincs számlája, Öné a teljes felelősség.

Finanszírozás
Amennyiben autója finanszírozott, annak értékét köteles megőrizni, ellenkező esetben – finanszírozási szerződése alapján – a fedezeti érték megőrzése érdekében pót tőkebefizetést írhatnak elő Önnek. Ne költekezzen feleslegesen! A márkaszervizünkben való javítás garantálja autója értékét.

Használt autó érték
Amennyiben Ön autóját majd eladja, a szervizkönyvben igazolt márkaszerviz javítás, karbantartás jelentősen növeli annak értékét, így árát. Az autó igazolható életútja jelentős többletértéket képvisel. Beszámítás esetén is magasabb értékkel számolnak a kereskedők, így Ön jobban jár csupán azért, mert márkaszervizbe járt.

Vezetés élvezete
Ön a vásárláskor egy olyan autót vett, amely megtetszett, és szereti vezetni. Tartsa meg ezt az érzést az által, hogy autóját mindig korának megfelelő gyári műszaki és esztétikai állapotban tartja. Ezt biztosítja Önnek a márkaszerviz.

Probléma kezelés
Ha Önnek panasza, problémája akadna, a márkaszervizek komoly, tradícióval rendelkező cégek és mögöttük maga a márka áll. Használja ki ezt a lehetőséget. Ki más segíthet, ha nem a gyártó és képviselői!

Műszaki minőség
A 21. század autói bonyolult technikát, vezérlést tartalmaznak. Bízza azokra karbantartását, javítását, akik az autót tervezték, megépítették, és a javítási technológiát kidolgozták, erre szakembereiket kiképezték. Ezek a márkaszervizek. Biztosan értünk hozzá.

Ár-érték
Ingyenesen adunk ajánlatot valamennyi javítási és karbantartási munkára. Hasonlítsa össze ajánlatunkat és fedezze fel, hogy az érték, amit a márkaszerviz ad arányos az árral. Az összehasonlításnál vegye figyelembe mindazon szolgáltatást, amit a márkaszerviz kínál. Almát az almával!
 

SZERVIZ VEVŐSZOLGÁLAT

Puppán István
szervizvezető
+36 (23) 523-101
szerviz@kiaerdm6.hu

ALKATRÉSZ VEVŐSZOLGÁLAT

Bajnok Gábor
Raktárvezető
+36 (23) 523-101
alkatrész@kiaerdm6.hu