7 ÉV GARANCIA7 ÉV KIA GARANCIA

Az elsőként 2006-ban Európában gyártott cee’d-re bevezetett egyedülálló és innovatív 7 év Kia garancia sikerét követően a Kia a 7 évre vagy 150 000 kilométerre szóló garanciáját minden Európában elérhető modelljére kiterjesztette a kiskategóriás Picantótól a Kia csúcsmodelljének számító Sorentóig. Az új 7 év Kia garancia Európa több mint 20 országában*, köztük a legjelentősebb piacokon minden 2010. január 1. után eladott és regisztrált új Kia járműre érvényes.

Ez a garancia teljes gépjárműre vonatkozó, gyártói garanciát jelent, és minden egyes járműre 7 évig, illetve 150 000 km futásteljesítményig érvényes, amelyik ezek közül előbb bekövetkezik. Az első 3 évben nincs kilométer korlátozás** Ezen felül 12 éves átrozsdásodás elleni garanciát kínálunk.

A 7 év Kia garancia nagy előnye, hogy nemcsak az eredeti tulajdonos nyugalmát és megelégedettségét biztosítja, hanem a garancia a későbbi tulajdonosokra is átruházható. Bizonyos részekre eltérő feltételek érvényesek***, a garancia alól pedig kivétel az olyan kopó-forgó alkatrészek normál elhasználódása, mint a gumiabroncsok, a fékbetétek vagy a tengelykapcsoló-betétek.

A 7 év Kia garancia a leghosszabb időre szóló, és egyben legjobb gyártói garancia a teljes európai autópiacon. Világos, hogy minél hosszabb a garanciális időszak, annál kedvezőbb ez a vásárlók számára, ezért döntöttünk úgy, hogy a 7 év garanciát minden modellünkre kiterjesztjük. A garancia minden Kia tulajdonos számára biztonságot nyújt és nyugodt autózást biztosít, valamint tovább növeli a járművek értékállóságát a használtautó-piacon.

Megjegyzések:

*A garancia több mint 20 Európai országban érvényes, köztük EU-tag és EU-n kívüli országokban – kérjük, ellenőrizze a helyi feltételeket.

** A teljes garanciális időszak 150 000 kilométer megtételéig érvényes, de az első 3 évben nincs kilométer korlátozás. Kivételt képeznek ez alól a kereskedelmi használatú (pl. taxi, oktató autó, stb.) járművek, ahol a garancia az első 3 évben is 150 000 kilométerig korlátozott.

***A garancia további részletei:

A fényezésre 5 év vagy 150 000 km a garancia.
Az audio- és navigációs rendszerre 3 év vagy 100 000 kilométer.
A gyári alkatrészekre, kiegészítőkre és akkumulátorokra 2 év.
A garancia alól kivételt képez a kopó-forgó alkatrészek (pl. gumiabroncsok, a fékbetétek vagy a tengelykapcsoló-betétek, stb.) üzemszerű használatból eredő kopása, elhasználódása.
Ez a garanciaprogram nem vonatkozik a következő modellekre: Kia K2900 (K2500 és K2700) haszongépjármű, 2010 modellév előtti Carnival, és 2010 modellév előtti Sorento.
 

SZERVIZ VEVŐSZOLGÁLAT

Puppán István
szervizvezető
+36 (23) 523-101
szerviz@kiaerdm6.hu